Betonelementer

Betonelementer på Sjælland & Lolland Falster

Betonelementer til fordelagtige priser

Vi kan hos Sax Byg ApS hjælpe med levering af betonelementer til mange formål og til særdeles fordelagtige priser. Gennem vores mange års erfaring, har vi udviklet muligheden for at tilbyde produkter af høj kvalitet til lave priser, og gennem et tæt samarbejde med den enkelte kunde, skaber vi i fællesskab den løsning, som er bedst og er mest tilfredsstillende. Vores medarbejdere arbejder altid med stor professionalisme, og når det kommer til betonelementer, yder vi gerne en ekstra indsats, hvilket giver os de tilfredse kunder, som er baggrunden for vores succes.

Hos os kan du få alt i beton

Vores sortiment af betonelementer dækker over et væld af forskellige produkttyper, som alle har det til fælles, at de er af høj kvalitet. Vi evner altid at følge udviklingen i vores branche, hvilket betyder at vores produkter er tidssvarende. Når det kommer til betonelementer, kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Vægelementer
  • Støttemure
  • Siloelementer
  • Elementer til stald- gyllekanaler-kanalvægge etc.
  • Betontanke
  • Korngrave

Vi er båret af at tilbyde markedets højeste kvalitet til de mest fordelagtige priser, og gennem løbende effektivisering har vi nu opbygget en forretning, der kan levere betonelementer til lige netop det behov, som den enkelte kunde måtte have.

Vi hjælper med betonelementer i hele Danmark

Den erfaring, som vores dygtige medarbejdere besidder, har gjort os til eksperter inden for betonelementer, og i sammenhæng med vores kvalitetsbevidste produkter og medarbejdernes stærke kompetencer, hjælper vi fra vores hovedsæde i Sakskøbing kunder i hele Danmark og sågar også i udlandet. Du kan kontakte personalet på telefon 54 70 70 41 og på mail saxbyg@saxbyg.dk.

Hvis du har spørgsmål til bygning af maskinhus, silo, stalde eller haller, så har vi også stor erfaring med dette!

Kontakt os

Send os en besked